Speluitleg
 

1.
Wild wild west
2.
Quintris
3.
CD mania
4.
Double luck
5.
Lucky numbers
6.
Lucky arrow
7.
Wheel of fortune
8.
Wild & wild
9.
Mega heat
10.
Free spinner
11.
Double dice
12.
Gunsmoke
13.
Hottimer
14.
Roman palace
15.
Triple action
16.
Cash boom
17.
Romanus
18.
Angry bells

 
Wild wild west

Wild wild west is een kast met 3 rollen in het basisspel en 5 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. 3 sheriff stersymbolen op de rollen geven een prijs van 20 punten. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op de middelste 3 rollen en 5 winlijnen. Bij Bet10 wordt de meest rechtse rol aan het spel toegevoegd en speel je op 10 winlijnen. Bet20 wordt gespeeld op alle 5 rollen en 20 winlijnen.

Met de 3 aanwezige subsymbolen op de rollen (de sheriff ster, het BAR symbool en het dollar symbool) kun je extra prijzen van 200 credits winnen, wanneer er 3 op een rij op een winlijn verschijnen.

 
Quintris

Quintris is een kast met een basisspel en een topspel. Beide spellen worden op dezelfde 5 rollen gespeeld.

Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai op de middelste winlijn. De Quintris symbolen (diamanten) die op de winlijn verschijnen, vallen ook in de Quintris matrix naar beneden. Wanneer in de matrix een winnende combinatie van 3, 4 of 5 diamanten in dezelfde kleur valt, win je de bijbehorende prijs en begin je opnieuw met sparen. Ook wanneer je een prijs op de rollen wint, begin je weer opnieuw te sparen in de matrix.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits. Beide spellen worden gespeeld op 15 winlijnen. Bij Bet5 spelen de diamanten geen rol. Bij Bet10 vallen alle diamantsymbolen in beeld op de rollen ook weer in de matrix. Dit gebeurt elke spelronde opnieuw in een lege matrix. Wanneer er een combinatie van 3 diamanten in dezelfde kleur valt, start automatisch het Quintris spel. Dit spel bestaat uit gratis spins, waarbij de diamanten op de rollen in de matrix vallen. Op het moment dat je een winnende combinatie van 3,4 of 5 diamanten hebt, win je de bijbehorende prijs en verdwijnen de betreffende diamanten uit de matrix. Het spel eindigt wanneer de matrix vol is en er geen winnende combinaties meer gemaakt kunnen worden.

 
CD mania

CD-mania is een kast met 3 rollen in het basisspel en dezelfde 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 5 winlijnen. Het topspel wordt ook op 5 winlijnen gespeeld en kan gespeeld worden met een inzet van 2, 5, 10, 15 of 20 credits. Bij elke inzetmogelijkheid geldt een andere wintabel, die boven de rollen wordt weergegeven. Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden. Met de Collect knop kun je credits van het bovenspel weer naar beneden halen.

 
Double luck

Double luck is een kast met een basisspel en een topspel. Beide spellen worden op dezelfde 4 rollen gespeeld.

Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai op 1 winlijn. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per draai op 10 winlijnen. Bet10 activeert de Double luck Hold functie: wanneer het Hold symbool op de vierde rol verschijnt, worden gunstige posities van de rollen vastgehouden voor de volgende draai. Dit gebeurt ook bij een winnende combinatie. Wanneer je in de eerste draai dus een prijs hebt gewonnen, dan win je deze nogmaals in de volgende draai.

 
Lucky numbers

De Lucky numbers is een kast met een basisspel en een topspel, beide spellen worden op dezelfde set rollen gespeeld.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Hiernaast bestaat de mogelijkheid om met 2 credits per draai te spelen op 2 winlijnen. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen, Bet10 wordt gespeeld op 4 rollen en 10 winlijnen. In het topspel wordt de Lucky numbers ladder actief. Wanneer er nummers op de symbolen in beeld verschijnen, loopt de ladder op. Dit gebeurt na elke draai opnieuw.

Door middel van respins kun je hoger op de ladder komen waarbij je ook de weergegeven matrix kunt vol maken, of de credits kunt winnen die op de ladder zijn weergegeven. Je kunt tot 200 credits winnen op de Lucky numbers ladder.

 
Lucky arrow

De Lucky arrow is een kast met 3 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit op 1 winlijn. 3 Stersymbolen op de rollen geven een prijs van 20 credits. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen, Bet10 en Bet20 worden gespeeld op 4 rollen en 10 winlijnen. 3 Jackpot symbolen op een winlijn geven een prijs van 200 credits. Bij Bet10 worden de pijlen op de symbolen actief, wat de winkans aanzienlijk verhoogd. Wanneer dit tot een winnende combinatie leidt, worden de rollen 1 plaats naar boven of beneden gedraaid, afhankelijk van de richting van de betreffende pijlen.

 
Wheel of fortune

Wheel of fortune is een kast met een basisspel en een topspel die naadloos in elkaar overlopen.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 of 2 credits per draai op 27 winlijnen. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 4, 6, 8, 10, 20 of 40 credits op 27 winlijnen. 3 Wheel of fortune symbolen in beeld activeren het Wheel of fortune bonusspel. In deze feature kun je een prijs winnen van tussen de 10 en 100 keer je inzet.

 
Wild & wild

De Wild & wild is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn met 1 credit per draai. In het basisspel loopt een ladder mee met elke draai waarin geen prijs wordt gewonnen. Als de ladder vol is, wordt het joker symbool wild, wat inhoudt dat het vervangen kan worden door elk ander symbool, als dit leidt tot een winnende combinatie. Zodra een winnende combinatie is bereikt, begint de ladder weer opnieuw.

Het topspel wordt gespeeld op 5 winlijnen, met een inzet van 5, 10 of 20 credits. In het topspel is het Wild symbool wild. Wanneer je een Wild symbool in beeld hebt waarmee geen winnende combinatie te maken is, wordt bij Bet10 en Bet20 een extra feature actief: in de volgende draai kun je een winnende combinatie maken met 2 in plaats van 3 symbolen. Bij Bet10 gaat dit om symbolen op rol 1 en 2; bij Bet20 gaat het om symbolen op rol 1 en 2 Ún op rol 2 en 3.

 
Mega heat

Mega heat is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai. Er is een criss cross feature, als deze oplicht dan tellen de symbolen kriskras, wat de winkans aanzienlijk verhoogt.

Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits, allen met een bijbehorende wintabel. Vanaf Bet10 tellen de Mega heat symbolen als joker en kunnen door elk ander symbool vervangen worden, indien dit leidt tot een winnende combinatie.

 
Free spinner

De Free spinner is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn met 1 credit per draai. 3 vraagteken symbolen in beeld geven een mystery prijs tussen de 4 en 200 credits; zijn er op de eerste 2 rollen vraagteken symbolen in beeld, dan krijg je een mystery prijs tussen de 2 en 100 credits.

Het topspel wordt gespeeld op 5 winlijnen, met een keuze uit 5, 10 of 20 credits per draai. Bij Bet10 en Bet20 wordt het Free spin bonusspel actief wanneer 3 Free spin symbolen in beeld zijn. Dit houdt in dat alle volgende draaien gratis zijn, totdat opnieuw 3 Free spin symbolen op de rollen verschijnen. Dan stopt het bonusspel en wordt de behaalde winst bijgeschreven op de Supermeter.

 
Double dice

Double dice is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai, het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. In het basisspel geven 3 kroonsymbolen een mystery prijs tussen de 10 en 100 credits.

Bet5 wordt gespeeld op 5 winlijnen. Het Wild symbool op rol 2 telt voor elk ander symbool indien dit leidt tot een winnende combinatie. Bet10 heeft ook nog de Dice feature. Als er 3 dobbelsteen symbolen in beeld staan wordt dit spel geactiveerd. Het aantal dobbelstenen bepaalt het aantal gratis winnende draaien. Bet20 verdubbelt deze feature, zodat je nog meer gratis winnende draaibeurten ontvangt.

 
Gunsmoke

Gunsmoke is een kast met 3 rollen in het basisspel en dezelfde 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. In de Gold Mine rechts van de rollen kun je in het basisspel 20 credits winnen indien de weergegeven symbolen allemaal op de winlijn verschijnen. Indien er tussentijds een prijs wordt gewonnen, begint de Gold Mine weer opnieuw.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 4 of 20 credits per draai. De symbolen tellen hier kriskras. 2 of 3 cowboysymbolen geven een mystery prijs bij Bet4; bij Bet20 geeft elke cowboy in beeld een mystery prijs tussen de 10 en 200 credits.

 
Hottimer

Hottimer is een kast met een basisspel en een topspel. In het basisspel speel je met 1 credit per draai op 1 winlijn. Wanneer er 3 ster symbolen op de rollen verschijnen, win je een prijs van 20 credits. Gewonnen credits kunnen naar het topspel verplaatst worden met de Start/Save knop.

Het topspel kan gespeeld worden met 5 of 10 credits, op 5 winlijnen. Als er een prijs valt, heb je kans dat het Hotwin bordje gaat branden. Als dit het geval is, krijg je minimaal 1 extra gratis spin met wingarantie. Met de Choose Game knop kun je switchen tussen de verschillende spellen. Met de Collect/Reset knop haal je de credits weer terug naar het basisspel.

 
Roman palace

Roman palace is een kast met een basisspel en een topspel. In het basisspel speel je met 1 credit per draai op 1 winlijn. Wanneer er 3 Romeinse munten op de rollen verschijnen, win je een prijs van 20 credits. Gewonnen credits kunnen naar het topspel verplaatst worden met de Start/Save knop.

Het topspel kan gespeeld worden met 5 of 20 credits, op 5 winlijnen. Met de Choose Game knop kun je switchen tussen de verschillende spellen. Met de Collect/Reset knop haal je de credits weer terug naar het basisspel.

 
Triple action

Triple action is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit op 1 winlijn. Gewonnen punten kunnen worden verdubbeld in het Head/Tail spel.

Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 15 credits per draai, op 5 winlijnen. Wanneer het Triple action symbool op de laatste rol verschijnt, telt dit symbool als elk ander symbool als dit tot een winnende combinatie leidt. Bij Bet15 wordt een winnende combinatie met dit symbool zelfs x3 uitbetaald. In het geval er geen winnende combinatie is, blijft het symbool 3 draaien staan om de kans op een winnende combinatie in de volgende 3 draaien te vergroten.

 
Cash boom

Cash boom is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn. Het topspel wordt gespeeld op 5 winlijnen met een inzet van 4 of 8 credits. Wanneer je het topspel speelt, wordt de Cash boom feature ook geactiveerd. Bij elke draai stopt het Cash boom rad boven in beeld op een getal. Dit getal wordt gereserveerd op de Cash meter, zo lang het woord "GO" verschijnt naast de rollen. De Cash meter wordt uitbetaald op het moment dat "Cash Boom" in beeld verschijnt naast de rollen. Verschijnt het woordje "STOP", dan wordt de Cash meter op nul gezet en begint het opbouwen van de getallen weer opnieuw.

 
Romanus

De Romanus is een kast met een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn met 1 credit per draai, het topspel op 5 winlijnen met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai.

In het topspel hebben Bet 10, 20 en 40 een extra feature: de actieve nummers. Bet10 activeert de nummers op rol 1, Bet20 op rol 1 of 2 en Bet40 op alle rollen. Wanneer een nummer in het midden van een actieve rol verschijnt, krijg je evenzoveel gratis nudges. Wanneer het tot een winnende combinatie leidt, zullen de rollen automatisch een aantal posities zakken om zo een winnende combinatie te krijgen. Het aantal nudges staat weergegeven op het scherm. Als een winnende combinatie niet mogelijk is, wordt de tekst "No win possible" verlicht.

Drie Romanus symbolen op de rollen geven ook nog een extra prijs.

 
Angry bells

Angry bells is een kast met 8 verschillende inzetmogelijkheden.

Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit op 1 winlijn. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 2, 4, 5, 8, 10, 20 of 40 credits per draai.

Bet2 wordt gespeeld op 3 horizontale winlijnen. Bet4 en Bet5 worden gespeeld op 5 winlijnen. Bij Bet8 is het rode belsymbol een joker, wat inhoudt dat het als elk ander symbool telt als zo een winnende combinatie kan worden gemaakt. Bij Bet10 zijn de rode belsymbolen op rol 1 en 2 jokers. Bij Bet20 zijn alle rode belsymbolen op alle rollen jokers, evenals het duivelsymbool op rol 1. En bij Bet40 zijn alle rode bellen en alle duivels op alle rollen jokers.

contact