Speluitleg
 

1.
Billionairs
2.
Blue glow
3.
Cash multiplier
4.
Cash raid
5.
Cash spinner
6.
Crazy thing
7.
Devil active
8.
Devil's lair
9.
Dynamite
10.
Extra joker

 
Billionairs

Billionairs is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Het Euro symbool is wild op 1 of meer rollen, wat de winkans aanzienlijk verhoogt. Bet40 activeert het Billionairs spel wanneer 3 Billionairs symbolen in beeld verschijnen.

Met dit spel ga je bij elke draai een stapje naar boven op de Billionairs ladder, met bovenaan een prijs van 1000 credits. Zolang het spel loopt, kun je na elke ronde kiezen of je doorspeelt of stopt. Het spel heeft 3 hulplijnen die boven de ladder worden weergegeven.

 
Blue glow

Blue glow heeft een basisspel en een topspel.

Beide spellen worden op dezelfde 4 rollen gespeeld. Het basispel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits op 10 winlijnen. Bet10 activeert de joker, wat inhoudt dat de bel symbolen kunnen worden vervangen door elk ander symbool, indien dit tot een winnende combinatie leidt.

 
Cash multiplier

De Cash multiplier is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Het topspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits op 5 winlijnen. Het topspel heeft een bonusspel, dat geactiveerd wordt indien er 3 zilveren of gouden muntsymbolen of een combinatie hiervan op de rollen verschijnen, afhankelijk van je inzet. In dit bonusspel kun je je prijs tot 10 keer verdubbelen.

Bij Bet10 is het geldzaksymbool op rol 2 een joker; bij Bet20 zijn de geldzaksymbolen op alle 3 de rollen jokers.

 
Cash raid

Cash raid is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Bij elke draai loopt het Spin a win rad mee. Wanneer de rode pijl verlicht is, betekent dit dat je de volgende beurt een winnende combinatie zult draaien.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits op 5 winlijnen. Bij Bet10 is het Cash raid symbol een joker op rol 2. Bij Bet20 en Bet40 zijn de Cash raid symbolen op alle rollen jokers. Afhankelijk van je inzet wordt bij bepaalde combinaties het bonusspel geactiveerd. Hier kun je in meerdere bonusrondes (wederom afhankelijk van je inzet) hoge prijzen winnen.

 
Cash spinner

De Cash spinner heeft een basisspel en een topspel.

Beide spellen worden gespeeld op dezelfde 4 rollen. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 2 winlijnen, het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen, Bet10 wordt gespeeld op 3 rollen en 10 winlijnen. Het Spinner symbool op rol 1 is belangrijk. Wanneer het in beeld verschijnt, gaat het Cash spinner rad draaien. Het getal waar het op uit komt is het bedrag dat je wint wanneer een bepaald aantal geld symbolen op de rollen verschijnen. In het basisspel moeten 4 geld symbolen kriskras op de rollen verschijnen om de prijs te winnen. Bij Bet5 gaat het om 3 geld symbolen op de eerste 3 rollen, en bij Bet10 heb je 3 geld symbolen op rol 1, 2, en 3 of op rol 2, 3 en 4 nodig om de prijs te incasseren.

 
Crazy thing

De Crazy thing is een kast met een basisspel en een topspel, die beide op dezelfde 3 rollen gespeeld worden.

Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit op 1 winlijn. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits en wordt gespeeld op 5 winlijnen. Bet5 activeert de blauwe wintabel. Bet10 activeert de roze wintabel en maakt van het Crazy thing symbool een joker, wat inhoudt dat dit symbool vervangen kan worden door elk ander symbool indien dit tot een winnende combinatie leidt.

Bet20 activeert de groene wintabel en maakt van de Crazy thing symbolen op rol 1 en 3 jokers. Bet40 tenslotte activeert de rode wintabel en maakt van alle Crazy thing symbolen op alle rollen jokers.

 
Devil active

Devil active bestaat uit een basisspel en een topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai op 10 winlijnen. Het Devil active symbool geeft een mystery prijs in het basisspel wanneer 2, 3 of 4 symbolen naast elkaar op de winlijn verschijnen, beginnend met rol 1. Bet10 en Bet20 hebben een bonusspel. Dit spel wordt geactiveerd wanneer je 4 Devil active symbolen hebt opgespaard.

Als je een prijs wint terwijl je aan het sparen bent, gaan alle verlichte Devil active symbolen weer uit en begin je weer opnieuw met sparen. Als het bonusspel start zijn alle Devil active symbolen wild, wat inhoudt dat ze elke ander symbool kunnen vervangen indien dit tot een winnende combinatie leidt. Het bonusspel stopt automatisch wanneer een duivel op de 4e rol verschijnt.

 
Devil's lair

De Devil's lair heeft een basisspel en een topspel.

Beide spellen worden op dezelfde 3 of 4 rollen gespeeld, op 2 tot 10 winlijnen, afhankelijk van de inzet. Bet1 wordt gespeeld op 4 rollen en 2 winlijnen, waarbij de duivelsymbolen kriskras tellen. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen. Bet10 en Bet20 worden gespeeld op 4 rollen en 10 winlijnen. Je kunt tussen de verschillende inzetten switchen door middel van de knop Choose bet.

 
Dynamite

Dynamite is een kast met een basisspel en een topspel, beide spellen worden op dezelfde rollen gespeeld.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 2 winlijnen. Het topspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai, met een maximaal aantal van 14 winlijnen (vanaf Bet10 en hoger). Als je Bet40 speelt, kun je 2400 credits winnen in een enkele draai als er 4 belsymbolen op 1 winlijn verschijnen.

Er is een speciaal bonusspel dat start wanneer je 4 Dynamite symbolen op 1 van 14 winlijnen. Bij dit spel krijg je 100 credits na elke succesvolle klik op de Startknop.

 
Extra joker

De Extra joker is een kast met een basisspel en een topspel.

Beide spellen worden op dezelfde set rollen gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 3 rollen. Het jokersymbool telt kriskras; 3 jokersymbolen in beeld geven een mysteryprijs tussen de 2 en 100 credits. Het topspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits. 3 jokersymbolen geven hier een mysteryprijs tussen de 4 en 200 credits. Bet5 wordt kriskras gespeeld op 3 rollen. Bet10 wordt kriskras gespeeld op 4 rollen, waarbij combinaties op rol 1, 2 en 3 een prijs geven, net als combinaties op rol 2, 3 en 4. Bet20 wordt ook gespeeld op 4 rollen, maar hier tellen ook nog combinaties die gemaakt kunnen worden op rol 1, 3 en 4 en rol 1, 2 en 4.

contact