Speluitleg
 

1.
Cashino
2.
Salsa
3.
Universe
4.
Bonus reels
5.
Cash explosion
6.
Club millionaire
7.
Toptimer
8.
Running wild
9.
Double sixteen
10.
Win streak
11.
Triumph
12.
Multitimer
13.
Las vegas

 
Cashino

De Cashino is een gokkast bestaande uit een basisspel en een vervolgspel. Deze gokkast kent maar liefst 7 prijzenschema's.

In het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit op 5 winlijnen. Gewonnen prijzen kunnen worden verdubbeld via de Head/Tail feature tot maximaal 200 credits. Naast het verdubbelen van de credits bestaat ook de mogelijkheid om de gewonnen prijzen naar het vervolgspel te plaatsen. Dit gebeurt door op de To Clubmeter button te klikken. Tot slot kan de keuze worden gemaakt om gewonnen credits te innen door middel van de Collect button. In het basisspel worden gunstige posities van de rollen automatisch vastgehouden, zodat de kans op het winnen van een prijs tijdens de volgende draaibeurt groter wordt. Via de Reset button kunnen, desgewenst, vastgehouden rollen worden vrijgegeven.

Het vervolgspel wordt gespeeld op dezelfde rollencombinatie als het basisspel. Dit spelonderdeel kan alleen worden gestart als er voldoende gewonnen credits zijn gespaard. Via de Choose Bet button kan de inzet worden bepaald. Deze varieert van 2 credits tot en met 32 credits. Iedere inzet kent een ander prijzenschema. Vanzelfsprekend geldt: Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen. Ook in het vervolgspel geldt dat er wordt gespeeld op 5 winlijnen.

De clubmeter kent een limiet van 2.000 credits. Als dit aantal wordt bereikt, worden de gewonnen credits naar het basisspel display verplaatst. Desgewenst kan er eerder voor worden gekozen om de credits te innen. Dit gebeurt via de Collect button.

 
Salsa

De Salsa is een gokkast bestaande uit een basisspel en een bovenspel. In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per keer. De mogelijke inzetten in het bovenspel bedragen 4 en 20 credits.

In het basisspel worden gunstige posities van de rollen automatisch vastgehouden, zodat de kans op het winnen van een prijs tijdens de volgende draaibeurt groter wordt. Desgewenst kunnen vastgehouden rollen vrijgegeven worden via de Reset button.

Gewonnen prijzen kunnen worden verdubbeld tot een maximum van 200 credits. Het leuke aan deze head/tail feature is dat er doorgegokt kan worden totdat er exact 200 credits zijn gewonnen. Credit aantallen die de 100 overschrijden worden opgesplitst zodat er met 1 simpele druk op de knop toch die jackpot behaald kan worden. Naast het verdubbelen van een gevallen prijs kan er ook voor worden gekozen om de prijs te innen via de Collect button, of naar het bovenspel te plaatsen door op To Supermeter te klikken.

Op deze kast kan er ook voor worden gekozen om gespaarde credits op te sparen. Dit gebeurt eenvoudig door op de Save button te kliken. Het gewonnen credit aantal komt dan in de spaarbank te staan. Het interessante hieraan is dat de hoogte van de spaarbank bepaalt wat het maximale aantal te behalen credits in het bovenspel bedraagt. Als een bepaald credit aantal 5x is gespaard en deze allemaal naar het bovenspel geplaatst worden (via de Choose Winbank en de To Supermeter button), dan bedraagt het maximale credit aantal op de meter van het bovenspel maar liefst 1.000 credits. Via de Combine button kan ervoor worden gekozen om lagere gespaarde bedragen samen te voegen tot een hoger bedrag.

In het basisspel bevinden zich 3 boxen met vraagtekens. Deze boxen zijn goed voor een mysteryprijs als deze zich in de rollen 1 en 2, of in de rollen 1 t/m 3 bevinden.

Het bovenspel kan alleen worden gestart met voldoende gewonnen credits. Alle wincombinaties tellen kriskras, zowel bij inzet 4 als bij inzet 20. Bij inzet 20 kan het Salsa logo worden ingezet als joker om een bepaalde wincombinatie compleet te maken. Mocht er geen winnende combinatie mogelijk zijn, dan valt er een mystery prijs voor dit logo. Dit kan oplopen tot 200 credits. Via de Reset button worden alle credits vanaf het bovenspel naar het basisspel display verplaatst.

 
Universe

De Universe is een gokkast bestaande uit een basisspel en een bovenspel. In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per keer en in het bovenspel kan worden gekozen voor een inzet van 4 of 8 credits per keer.

In het basisspel worden gunstige posities van de rollen automatisch vastgehouden, zodat de kans op het winnen van een prijs tijdens de volgende draai groter wordt. Desgewenst kunnen deze rollen via de Reset button vrijgegeven worden. De sterren gelden kris kras en leveren 20 credits op als zich op alle rollen een ster bevindt. Aan de derde rol is een extra BAR symbool toegevoegd. Deze kan als joker worden gezien en vervangt al het fruit, behalve de druiven, op de aanwezige rollen. Gewonnen credits kunnen naar het bovenspel worden geplaatst via de Save button. Daarnaast kan ervoor worden gekozen om de gewonnen credits te innen door op Collect te klikken.

Zoals vermeld kan er in het bovenspel worden gespeeld met 2 inzetten, te weten: 4 credits en 8 credits. De inzet wordt gekozen via de Choose Bet button. Deze button is tevens te gebruiken om het bovenspel direct te starten. Iedere inzet activeert een eigen prijzenschema. Het bovenspel kent 5 meters, met elk een limiet van 200 credits.

Via de Collect button kunnen alle credits, per pot, naar het basisspel worden verplaatst.

 
Bonus reels

De Bonus reels is een kast bestaande uit een basisspel en een vervolgspel. In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per keer en in het bovenspel kan ervoor worden gekozen om 5 of 10 credits per keer in te zetten.

Het bijzondere aan het basisspel is dat er met een inzet van slechts 1 credit op 5 winlijnen wordt gespeeld. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld (tot maximaal 200 credits) met de Gamble button of naar het vervolgspel verplaatst worden met de To Clubmeter button. Daarnaast kan ervoor worden gekozen om gewonnen credits te innen via de Collect button. In het basisspel worden gunstige posities van de rollen automatisch vastgehouden zodat de kans op het winnen van een prijs tijdens de volgende draaibeurt groter wordt. Desgewenst kunnen de vastgehouden symbolen worden vrijgegeven met de Reset button. 3 sterren kris kras in beeld leveren een mystery prijs op van maximaal 100 credits.

Het vervolgspel kan gestart worden met de Choose Bet button. Dit is tevens de button waarmee de inzet wordt bepaald. Bij een inzet van 5 credits geldt een ander prijzenschema dan bij de inzet van 10 credits. Wat het vermelden waard is, is dat er in het vervolgspel op maar liefst 27 winlijnen wordt gespeeld. Dit komt overeen met een 'kris kras' spel. 3 kris kras sterren zijn nodig om de bonus feature te starten. Het credit aantal dat bij de activatie van de feature in beeld staat wordt sowieso gewonnen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via de re-spins de vermelde prijs nog vaker in de wacht te slepen. Voordat de re-spins beginnen wordt eerst de lengte van de lichtslang bepaald door continu op Start te klikken. Nadat de lengte van de slang bepaald is, begint deze rond te draaien. Bij iedere druk op de Start button stopt de slang met zich voortbewegen. Als, nadat de lichtslang tot stilstand is gekomen, het lampje bij 'BONUS' opgelicht blijft, dan wordt de in het display vermelde prijs nogmaals gewonnen! Bij inzet 5 zijn er 2 re-spins en bij inzet 10 zijn dat er 4.

Gewonnen credits in het vervolgspel kunnen via de Collect button, per pot, naar het basisspel worden verplaatst.

 
Cash explosion

De Cash explosion is een gokkast bestaande uit een basisspel en een bovenspel. In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per druk op de knop. In het bovenspel kan worden gekozen voor de inzetten 4, 8 en 16 credits.

In het basisspel kunnen gewonnen prijzen worden verdubbeld via de Gamble feature tot maximaal 200 credits. Als de 100 credits na een gamble overschreden worden, kunnen deze niet meer verdubbeld worden. Naast het verdubbelen van de prijzen kan er ook voor worden gekozen om gewonnen prijzen te innen, via de Collect button. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gewonnen credits naar het bovenspel te verplaatsen via de Save button. In het basisspel worden gunstige posities van de rollen automatisch vastgehouden, zodat de kans op het winnen van een prijs tijdens de volgende draai groter wordt. Desgewenst kunnen vastgehouden rollen worden vrijgegeven via de Reset button. In het basisspel zijn de sterren goed voor een mysteryprijs! Als zich kris kras een ster bevindt in zowel rol 1 als 2, kunnen er maar liefst 100 credits gewonnen worden. Bij de aanwezigheid van de derde ster, bedraagt de maximale prijs zelfs 200 credits.

Het bovenspel kan alleen worden gestart als er voldoende gewonnen credits naar de clubmeter verhuisd zijn. In het bovenspel komen alleen de symbolen 'X' en 'O' voor. Het is een kopie van het bekende 'boter, kaas en eieren' spel. Er wordt een prijs gewonnen als zich op een horizontale, verticale en/of diagonale lijn 3 dezelfde symbolen bevinden. Er wordt hierbij gespeeld op 8 winlijnen. Afhankelijk van de inzet (4 credits, 8 credits of 16 credits), die met de Change Bet button wordt bepaald, wordt er een bepaalde prijs gewonnen. De clubmeter is gelimitteerd op 800 credits. Na het overschrijden van deze grens, worden de credits automatisch naar het basisspel verplaatst. De credits die de 800 credits overschrijden, vervallen niet, maar worden gewoon op de winstmeter bijgeschreven.

Via de Take Clubmeter button worden de credits vanuit de clubmeter naar het basisspel verhuisd.

 
Club millionaire

De Club millionaire is een gokkast bestaande uit  een basisspel en een vervolgspel met een interessante bonus feature. In het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per keer. In het vervolgspel kan worden gekozen voor diverse inzetten, te weten: 5 credits, 10 credits, 20 credits of 40 credits per draai.

In het basisspel worden gunstige rollencombinaties automatisch vastgehouden, waardoor de kans op het winnen van een prijs tijdens de volgende draai groter wordt. Desgewenst kunnen automatisch vastgehouden rollen vrijgegeven worden door op de Reset button te klikken. Bij het winnen van een prijs bestaat de mogelijkheid om de gewonnen credits te verdubbelen via de Gamble functie  tot een maximum van 200 credits.  Als de 100 credits overschreden worden, dan kunnen deze niet meer verdubbeld worden.

Naast het verdubbelen van de gewonnen prijs, bestaat ook de mogelijkheid om de credits te innen. Er kan  ook voor worden gekozen om deze credits naar het vervolgspel te verplaatsen. Het  vervolgspel kan overigens ook gestart worden door op Choose Bet te klikken. Dit is tevens de button waarmee de inzet wordt bepaald. Bij iedere inzet wordt een andere wintabel geactiveerd. Hoe hoger de inzet, hoe hoger  de prijzen. Bij iedere inzet  in dit spel onderdeel wordt er op 5 wijnlijnen gespeeld.

Het bijzondere aan deze kast is dat er bij iedere inzet, volstrekt willekeurig, een bonusfeature geactiveerd kan worden, waarbij tot maximaal 9 free spins aan het prijzenrad gewonnen kunnen worden. Bij een inzet van 5 credits bedraagt de maximaal te behalen prijs gedurende deze feature 1.800 credits. Bij een inzet van 10 credits bedraagt de maximale prijs 3.600 credits. Bij een inzet van 20 credits stijgt de maximale prijs tot maar liefst 5.400 credits en alsof dit allemaal nog niet genoeg is, bedraagt de maximaal te behalen prijs bij een inzet van 40 credits maar liefst 9.000 credits.

De credits in het bovenste display kunnen, per pot, naar het basisspel display worden verplaatst door op Collect te klikken.

 
Toptimer

De Toptimer is een gokkast bestaande uit een basisspel en een vervolgspel. In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per keer en in het vervolgspel kan worden gekozen voor een inzet van 5 of 20 credits per spelbeurt.

In het basisspel worden gunstige posities van de rollen automatisch vastgehouden, zodat de kans op het winnen van een prijs tijdens de volgende draai groter wordt. Desgewenst kunnen de vastgehouden rollen vrijgegeven worden door op Reset te klikken. Gewonnen credits kunnen naar het vervolgspel verplaatst worden via de Save button. Als er voldoende credits zijn gespaard om het vervolgspel te starten, dan gebeurt dit automatisch. Naast het verplaatsen van de credits naar het vervolgspel kan er ook voor worden gekozen om de credits te innen door op de Collect button te klikken.

Zoals eerder vermeld kan er in het vervolgspel worden gespeeld met twee verschillende inzetmogelijkheden, namelijk 5 credits per draai en 20 credits per draai. Bij beide inzetten wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Het voordeel van een inzet van 20 credits is dat iedere in beeld verschijnende joker een mystery prijs oplevert tussen de 10 en 200 credits. Dit kan met een inzet van slechts 20 credits dus 600 credits opleveren! De inzet kan worden bepaald via de Choose Bet button.

Via de Collect button worden de potten 1 voor 1 geleegd naar het basisspel.

 
Running wild

De Running wild is een kast met een basisspel en een bovenspel. In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per druk op de knop. In het bovenspel kan worden gespeeld met inzetten van 5 en 20 credits.

Gunstige posities van de rollen in het basisspel worden automatisch vastgehouden, zodat de kans op het winnen van een prijs bij de volgende draai groter wordt. In de derde rol is een BAR-logo aanwezig. Dit symbool kan gezien worden als een joker en is inzetbaar om diverse fruitcombinaties compleet te maken. Gewonnen credits kunnen naar het bovenspel worden verplaatst via de Save button. Daarnaast kan ervoor worden gekozen om de gewonnen credits te innen via de Collect button.

Als er voldoende credits zijn gespaard in de clubmeter, dan start het bovenspel automatisch. Overigens is dit spelgedeelte ook te starten via de Choose Bet button. Dit is tevens de button waarmee de inzet wordt bepaald. Bij een inzet van 5 credits, wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Als er met een inzet van 20 credits wordt gespeeld, draait tevens de 4e rol mee. Op deze rol staan alleen jokers. Deze jokers kunnen voor ieder ander symbool worden ingezet om een wincombinatie van 3 of 4 dezelfde symbolen compleet te maken.

Als een pot de limiet van 200 credits bereikt, dan wordt de inhoud naar de creditmeter verplaatst. De potten kunnen ook handmatig geleegd worden naar de creditmeter door een pot te selecteren met de Choose Pot button en door vervolgens op Collect te klikken.

 
Double sixteen

De Double sixteen is een kast die geheel en al bestaat uit een topspel. De minimale inzet bedraagt 5 credits per druk op de knop en de maximale inzet bedraagt 40 credits per spelronde.

De gokkast kent 2 series met rollen met maar liefst 16 winlijnen per serie. De inzetmogelijkheden zijn als volgt: Bij een inzet van 5 credits, wordt er op de 4 horizontale lijnen van de eerste 3 rollen in de onderste rollencombinatie gespeeld. Bij een inzet van 10 credits draait ook de vierde rol mee en wordt er gespeeld op 8 winlijnen. Bij een inzet van 20 credits wordt er op maar liefst 16 winlijnen gespeeld. Alsof dit nog niet uniek genoeg is, wordt bij een inzet van 40 credits ook de bovenste rollencombinatie gespeeld, waardoor er maar liefst 32 winlijnen actief zijn. Met andere woorden, met een inzet van 40 credits kunnen 32 prijzen per spelronde gewonnen worden, die kunnen oplopen tot meer dan 1.200 credits per draai.

Als 1 of meer van de 8 meters de 200 credits bereiken, dan worden deze credits verplaatst naar de creditmeter. Desgewenst kan er ook zelf voor gekozen worden om 1 of meerdere potten naar de creditmeter te legen. Dit gebeurt door met de Select Meter button de gewenste pot te selecteren, waarna op Collect geklikt dient te worden.

 
Win streak

De Win streak is een gokkast met een basisspel en een bovenspel. In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit op 1 winlijn. Een uitzondering is het 'mystery' symbool. Als deze symbolen op een willekeurige positie in de rollen 1 en 2, of in de rollen 1, 2 en 3 verschijnen, is dit goed voor een mystery prijs. In het bovenspel kan worden gespeeld met een inzet van 5 of 20 credits.

In het basisspel worden gunstige posities van de rollen automatisch vastgehouden, zodat de kans op een prijs tijdens de volgende draaibeurt groter is. Desgewenst kunnen vastgehouden combinaties met de Reset button worden vrijgegeven. Gewonnen credits kunnen worden verplaatst naar het bovenspel met de To Clubmeter button. Daarnaast kan ervoor worden gekozen om een gewonnen prijs te innen via de Collect button.

Door op de Choose Bet button te klikken, wordt het bovenspel gestart. Dit is tevens de button waarmee de inzet wordt bepaald. Met beide inzetmogelijkheden wordt er gespeeld op 5 winlijnen, echter bij de inzet van 20 credits wordt het bonusspel geactiveerd als zich 3 bonus symbolen op 1 winlijn bevinden. Er wordt een willekeurig aantal free spins gewonnen waarbij elke draai een prijs oplevert. De bonusfeature kan oplopen tot honderden credits. Via de Collect button worden de potten 1 voor 1 geleegd naar het basisspel.

 
Triumph

De Triumph is een gokkast bestaande uit een basisspel en een vervolgspel. In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per druk op de knop en in het vervolgspel kan worden gespeeld met inzetten van 5, 10, 20 en 40 credits.

De Triumph heeft het allemaal: 15 winlijnen, 15 prijzen per draai, een interessante bonusfeature waarin de prijzen behoorlijk kunnen oplopen en ga zo maar door.

In het basisspel wordt er gespeeld op 1 winlijn. Gunstige posities van de rollen worden automatisch vastgehouden om in de volgende draai een grotere kans te hebben op het winnen van een prijs. Gewonnen credits kunnen opgespaard worden voor het vervolgspel, door op 'To Clubmeter' te klikken. Als er voldoende credits zijn gespaard, start het vervolgspel automatisch. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gewonnen credits te innen. Dit gebeurt door op de 'Collect' button te klikken.

Om het vervolgspel te starten, kan ook simpelweg op de 'Choose Game' button geklikt worden. Dit is tevens de button waarmee de inzet wordt bepaald. Bij een inzet van 5 credits wordt er gespeeld op 5 winlijnen. Bij een inzet van 10 credits wordt er gespeeld op 10 winlijnen en bij een inzet van 20 credits wordt er gespeeld op maar liefst 15 winlijnen. Alsof dit nog niet voldoende is, kan er bij deze inzet ook een interessante bonus feature geactiveerd worden. Om de feature te activeren dienen er 5 bonus 'Triumph' symbolen in beeld te verschijnen, op elke rol 1. Deze symbolen staan achter de reguliere symbolen van de rollen verstopt. Het leuke is dat deze symbolen de bonus feature ook activeren als ze kris kras op de rollen staan. Na het winnen van een prijs, lichten de woorden 'prize' en 'stop' afwisselend op. Als 'prize' blijft branden na een druk op de Start button, valt er nog een prijs, en nog 1, en nog 1, net zolang totdat 'stop' opgelicht blijft. Per druk op de Start button kunnen er maximaal 120 credits gewonnen worden.

Bij een inzet van 40 credits wordt er eveneens op 15 winlijnen gespeeld. De bonus feature wordt hier al geactiveerd bij 4 'Triumph' symbolen. Let op: deze dienen wel in 4 achtereenvolgende rollen te verschijnen. Als er 5 symbolen kris kras in beeld verschijnen, worden er gegarandeerd 200 credits gewonnen.

Ook hierna zullen de woorden 'prize' en 'stop' weer afwisselend oplichten. Iedere keer dat 'prize' opgelicht blijft, worden er opnieuw 200 credits gewonnen. Om de credits naar het basisspel te verplaatsen dient eerst een meter geselecteerd te worden via de 'Choose Meter' button. Daarna dient op 'Collect' geklikt te worden. De credits worden nu naar het basisspel verplaatst.

 
Multitimer

De Multitimer is ontstaan door de beste onderdelen van de bekende kasten Steptimer, Oldtimer en Holdtimer met elkaar te combineren. Deze kast bestaat uit een basisspel en een bovenspel. In het bovenspel kan met 4 inzetten worden gespeeld; namelijk met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits.

In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per keer. Er wordt op 1 winlijn gespeeld. Dit geldt alleen niet voor de sterren. Als deze op een willekeurige positie in zowel rol 1, rol 2 als rol 3 verschijnen, dan wordt er een prijs van 20 credits gewonnen. Gunstige posities van de rollen worden automatisch vastgehouden. Desgewenst kunnen de rollen worden vrijgegeven via de Reset button.

Gewonnen credits kunnen naar het vervolgspel geplaatst worden via de Save button. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om deze te innen via de Collect button.

Om het bovenspel te starten, dient op 1 van de 6 inzet buttons geklikt te worden. Iedere button staat voor een andere inzet, of andere spelregels. De rode button is goed voor een inzet van 5 credits. Er wordt op 5 winlijnen gespeeld.

Als de gele button wordt geselecteerd, wordt er gespeeld met een inzet van 10 credits. Er wordt eveneens op 5 winlijnen gespeeld, maar er bestaat een mogelijkheid om de rollen, net als in het basisspel, gedurende 1 draai vast te houden.

De groene button is goed voor een inzet van 10 credits. Er wordt op 10 winlijnen gespeeld, wat de winkansen beduidend groter maakt.

Als de oranje button wordt geactiveerd, wordt er gespeeld met een inzet van 20 credits. Er wordt op opnieuw op 10 winlijnen gespeeld, maar ook nu bestaat de mogelijkheid om desgewenst een aantal rollen gedurende 1 draai vast te houden.

Als er op de blauwe button wordt geklikt, wordt er ook gespeeld met een inzet van 20 credits op 10 winlijnen. De jokers die zich op de rollen 2, 3 en 4 bevinden krijgen hier een rol. Voor iedere joker die in beeld verschijnt, wordt een mystery prijs gewonnen. Dit kan oplopen tot maximaal 600 credits per draaibeurt.

Last but not least, de rode Bet 40 button. Er wordt gespeeld voor 40 credits. Nadat de rollen tot stilstand zijn gekomen, worden er maximaal 2 nudges geactiveerd, wat inhoudt dat de rollen automatisch van positie veranderen indien er met maximaal 2 nudges een (hogere) prijs te winnen is!

Om terug te keren naar het basisspel, dient op de Choose Basic Game button geklikt te worden.

Om de meters 1 voor 1 te legen, dient op de Collect button geklikt te worden.

 
Las vegas

De Las vegas is een gokkast bestaande uit een basisspel en een vervolgspel. In het vervolgspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits.

In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per druk op de knop. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld in de Head/Tail feature tot maximaal 200 credits. Als de grens van 100 gewonnen credits wordt overschreden, kunnen deze niet meer verdubbeld worden. In het basisspel is een autohold functie ingebouwd, welke er voor zorgt dat gunstige combinaties van de rollen automatisch vastgehouden worden. Desgewenst kunnen de vastgehouden rollen worden vrijgegeven door op de Reset button te klikken.

Het vervolgspel is te starten via de Choose Bet button. Dit is tevens de button waarmee de inzet wordt bepaald. Zoals vermeld kan er in het vervolgspel worden gespeeld met diverse inzetten. Bij iedere inzet in het vervolgspel wordt er gespeeld op 5 winlijnen. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen. Voor iedere inzet wordt een ander prijzenschema geactiveerd.

Bij een inzet van 10 credits tellen de rode chips (die onder de reguliere symbolen op de rollen staan) als bonussymbool. Drie rode chips op een winlijn en de bonusfeature wordt geactiveerd. Vanaf dat moment wordt er gratis op de rollen van de Las vegas gokkast gespeeld. Het is van te voren niet te voorspellen wanneer de gratis games eindigen, maar wat wel zeker is, is dat er sowieso een prijs van minimaal 100 tot maximaal 1.000 credits wordt gewonnen voordat de bonusfeature eindigt. Bij een inzet van 20 credits gelden de blauwe chips ook als bonussymbool en bij een inzet van 40 credits hoeven de symbolen die op een winlijn verschijnen niet dezelfde kleur te hebben.

Als de bonusfeature eindigt, worden de gewonnen credits van de Las vegas meter naar de Clubmeter verplaatst. Via de Collect button kunnen de credits die in het vervolgspel staan, naar het basisspel worden verplaatst.

contact