Speluitleg
 

1.
Random twinner
2.
The shaolin path
3.
Jolly roger
 

 
Random twinner

Random twinner is een kast met een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt op 3 rollen gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. 3 Ster symbolen in beeld geven een mystery prijs tussen 5 en 200 credits. Gewonnen credits kunnen worden gend via de Collect/Reset knop, of kunnen naar het topspel verplaatst worden via de Start/Save knop. Je kunt switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden door op de Choose Bet knop te drukken.

Het topspel kan gespeeld worden op 3 rollen en 5 winlijnen met een inzet van 5, 10, 15 of 20 credits per draai. Het topspel heeft een Max Bet modus, welke op elk moment geactiveerd kan worden mits er voldoende credits zijn. Hiermee kun je met 100 of 200 credits per draai spelen op 5 winlijnen op beide rollen. Met de Collect/Reset knop verplaats je credits uit het topspel weer terug naar het basisspel.
 
The shaolin path

The shaolin path is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai op 1 winlijn. 2 of 3 jackpot symbolen geven een mysteryprijs tussen de 2-200 credits en 8-200 credits. Gewonnen credits kunnen worden gend via de Collect/Reset knop, kunnen worden gegokt in het Head-Tail spel, of kunnen naar het topspel worden verplaatst via de Start/Save knop. Met de knop Choose Bet kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 8 of 16 credits per draai en wordt kriskras op de rollen gespeeld. De Shaolin subsymbolen hebben 2 kleuren. Bij 3 gelijke subsymbolen start het bonusspel. Elke kralenketting in beeld geeft extra credits. Het aantal rondes van het bonusspel wordt bepaald door de Shaolin stappen die verlicht zijn op de kast op het moment dat het bonusspel start. Elke kralenketting in beeld brengt je een stap verder; bij het winnen van een prijs beginnen de stappen weer bij 1. Met de knop Collect/Reset kun je credits van het topspel weer naar het basisspel verplaatsen.
 
Jolly roger

Jolly roger is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 of 4 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Symbolen die in beeld verschijnen worden tevens verwerkt op de fruitladder. Wanneer er 3 Jolly roger symbolen in beeld zijn op de rollen, krijg je minstens 1 extra symbool erbij op de fruitladder. Op elk moment kun je ervoor kiezen om het aantal verlichte credits op de fruitladder te innen door op de knop Take Fruitladder te klikken. Wanneer je een prijs wint in het basisspel, begint de fruitladder weer bij nul. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld in het Head-Tail spel, kunnen worden geïnd met de Collect/ Reset knop, of kunnen naar het topspel verplaatst worden met de Start/ Save knop.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 4, 8 of 16 credits. Bet4 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen. Bet8 en Bet16 worden gespeeld op 4 rollen en 10 winlijnen. Bij Bet16 wordt de hoogste wintabel actief. Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden. Met de Collect/ Reset knop kun je credits van het topspel weer naar het basisspel verplaatsen.

contact