Speluitleg
 

1.
Stonehenge
2.
Da vinci
3.
Hot rod crazy
4.
Golden nugget
5.
Diamond
6.
The heist
7.
Deep spinner
8.
Sky high
9.
Cash fountain
10.
Sea battle
11.
Reel o matic
12.
Merry tortuga
13.
Bonus billionaire
14.
Gold of the Incas
15.
Beach bucks
16.
Mummy treasures
17.
Walhalla
18.
Wild rush
19.
Deep space
20.
Haunted house

 
Stonehenge

Stonehenge is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit op 1 winlijn. 3 schild symbolen geven een mysteryprijs van 10 tot 200 credits. Als de pijlen naast de rollen verlicht zijn, win je ook een prijs wanneer de winnende symbolen kriskras in beeld verschijnen. Gewonnen credits kunnen worden gegokt in het Head-Tail spel, kunnen worden gend met de Collect/Reset knop of kunnen naar het topspel verplaatst worden via de Start/Save knop. Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 10, 15 of 20 credits per draai en wordt kriskras gespeeld. Vanaf Bet10 worden extra symbolen actief op de rollen, wat de winkans vergroot. 3 schild symbolen geven een mysteryprijs van 10 tot 200 credits. Met de Collect/Reset knop verplaats je de credits weer terug naar het basisspel.

 
Da vinci

Da vinci is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen worden gegokt in het Head-Tail spel, kunnen worden gend met de Collect/Reset knop of kunnen naar het topspel verplaatst worden met de Start/Save knop. 2 of 3 goudsymbolen op de rollen geven een mysteryprijs.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits en wordt gespeeld op 5 winlijnen. Bij Bet10 wordt het scheikunde symbool op de middelste rol wild, wat wil zeggen dat dit geldt als elk ander symbool indien dit een winnende combinatie oplevert. Bij Bet20 zijn de scheikunde symbolen op alle 3 de rollen wild. 3 Da Vinci vliegmachine symbolen geven je een aantal free spins. Een combinatie van de scheikunde en Da Vinci vliegmachine symbolen geven een prijs van 200 credits. Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden. Met de Collect/Reset knop verplaats je credits van het topspel weer terug naar het basisspel.

 
Hot rod crazy

Hot rod crazy is een kast met 4 rollen in het basisspel, en 3 of 4 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op de middelste winlijn. 2, 3 of 4 gelijke symbolen op de winlijn geven een prijs. Bij het kers symbool is dit een mystery prijs. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld in het Head-Tail spel, kunnen worden gend met de Collect/Reset knop of kunnen naar het topspel verplaatst worden met de Start/To Clubmeter knop. Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen. Bet10, 20 en 40 wordt gespeeld op 4 rollen. Bij Bet20 en Bet40 wordt de Mad Tuning feature actief, waarbij extra prijzen te winnen zijn. Bij Bet20 wordt deze feature gespeeld als beide Hot rod symbolen verlicht zijn. Er wordt een Hot rod symbool verlicht als dit symbool op de 4e rol op de winlijn verschijnt. Bij Bet40 wordt de feature al gespeeld zodra er 1 Hot rod symbool op de 4e rol op de winlijn verschijnt. Met de Collect/Reset knop verplaats je de credits weer van het topspel naar het basisspel.

 
Golden nugget

Golden nugget is een kast met een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld in het Rood Zwart spel, kunnen worden gend door op de Collect/Reset knop te drukken, of kunnen naar het topspel verplaatst worden met de Start/Save knop. 3 goudklompjes geven een mystery prijs tussen de 2 en 125 credits.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per draai, op 5 winlijnen. Bij Bet10 is het stersymbool wild, wat inhoudt dat het elk ander symbool (behalve het goudklompje) vervangt indien dit tot een winnende combinatie leidt. In het topspel kan het bonusspel geactiveerd worden door 3 goudklompjes op de rollen te krijgen. Bij Bet5 krijg je een gratis respin wanneer je een goudklompje op rol 1 en 3 hebt, bij Bet10 krijg je een gratis respin wanneer er 2 goudklompjes op de rollen verschijnen, wat de kans op 3 goudklompjes vergroot. In het bonusspel win je eerst 125 credits. Hierna wordt er voor 20 credits per worp met een mes op de borden gegooid voor extra punten. Sommige symbolen moeten meerdere keren gegooid worden om de prijs te winnen. Dit wordt weergegeven in de wintabel rechtsboven. Wanneer het mes het stopbord raakt, stopt het bonusspel.

Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden. Met de Collect/Reset knop verplaats je credits van de clubmeter weer naar het basisspel.

 
Diamond

Diamond is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai op 1 winlijn. Uitzondering vormt het Diamond symbool, als er 3 van deze symbolen horizontaal, verticaal of diagonaal op de rollen verschijnen, win je een mystery prijs tussen de 12 en 100 credits. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld in het Head/Tail spel, kunnen met de Collect/Reset knop worden gend, of kunnen naar het topspel verplaatst worden door op de Start/Save knop te drukken.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 4 of 8 credits per draai en wordt gespeeld op 5 winlijnen. Gewonnen credits kunnen van de clubmeter weer terug naar het basisspel verplaatst worden door op de Collect/Resetknop te klikken. Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden.

 
The heist

The heist is een kast met een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen worden verplaatst naar het topspel met de Start/Save knop, of kunnen worden gend door op de Collect/Reset knop te drukken.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per draai en wordt gespeeld op 27 winlijnen. Chip symbolen op de rollen kunnen het bonusspel activeren, waarbij je probeert de kluis te kraken. Bij Bet5 gebeurt dit bij 3 rode of 3 blauwe chips, bij Bet10 ook bij een combinatie van 3 rode en blauwe chips. Met de knop Collect/Reset kun je credits van het topspel weer naar het basisspel verplaatsen.

 
Deep spinner

Deep spinner is een kast met een set van 4 rollen. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op de eerste winlijn. Er zijn winnende combinaties mogelijk van 2, 3 of 4 symbolen. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld in het Head-Tail spel, kunnen worden gend via de Collect knop of kunnen naar het topspel verplaatst worden met de Start/Save knop.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per draai en wordt gespeeld op 10 winlijnen. Bij Bet10 worden de ster symbolen actief en gelden deze als joker, wat betekent dat ze vervangen kunnen worden door elk ander symbool als dit tot een winnende combinatie leidt. Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden. En met de Collect/Reset knop verplaats je de credits van het topspel weer naar het basisspel.

 
Sky high

Sky high is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld in het Head/Tail spel, kunnen worden gend in het basisspel via de Collect/Reset knop, of kunnen naar het topspel verplaatst worden via de Start/Save knop. Wanneer een ballon symbool op de winlijn verschijnt op rol 1 wordt de ster verlicht en blijft het ballon symbool staan op rol 1 als joker, dat wil zeggen dat het telt als elk ander symbool als dit leidt tot een winnende combinatie. Wanneer een zandzak symbool op de winlijn verschijnt, dooft de ster weer.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 10 of 20 credits per draai. Alle symbolen tellen kris-kras. Ook hier geldt dat wanneer een ballon symbool op de winlijn verschijnt op rol 1, de ster verlicht wordt en de ballon op rol 1 blijft staan en telt als een joker, totdat een zandzak symbool op de winlijn verschijnt. Met de Collect/Reset knop kun je credits van het bovenspel weer naar het basisspel verplaatsen.
 
Cash fountain

Cash fountain is een kast met 3 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. 2 vraagtekens op de 1e 2 rollen geven een mystery prijs van 2 - 100 credits, en 3 vraagtekens op de rollen geven een mystery prijs van 4 - 200 credits. Gewonnen credits kunnen gend worden in het basisspel, gegokt worden met de Gamble knop, of naar het bovenspel verplaatst worden met de Start/ Save knop. Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen. Bet10 wordt gespeeld op 4 rollen. Ook Bet20 wordt gespeeld op 4 rollen, maar geeft extra winkansen omdat winnende combinaties ook kunnen voorkomen op rol 1, 3 en 4 en rol 1, 2 en 4. 3 goudstaven op de rollen geven een mystery prijs van 4 - 200 credits. Met de Collect/ Reset knop verplaats je credits van het topspel terug naar het basisspel.
 
Sea battle

Sea battle is een kast met een basisspel en een topspel. Alle spellen worden op dezelfde set rollen gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai op 3 rollen en 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen worden gend of worden verplaatst naar de Clubmeter om het topspel te spelen. Je kunt ook switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden met de knop Choose Bet.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen. Bet10 wordt gespeeld op 4 rollen en 10 winlijnen, en Bet20 wordt gespeeld op 5 rollen en 15 winlijnen. Bet20 activeert ook het bonusspel. Wanneer je 5 vlaggen op de rollen ziet, wordt het torpedospel gestart. Hierbij win je sowieso 100 credits. Je klikt vervolgens op Start om een torpedo te kiezen waarmee je schiet. Als deze torpedo leeg is, wordt er niet geschoten. Als de torpedo niet leeg is, schiet je vervolgens op het schip en win je een prijs. Hierna krijg je nogmaals de mogelijkheid om een torpedo te selecteren, tot het moment dat je een lege torpedo kiest, waarmee het bonusspel stopt.
 
Reel o matic

Reel o matic is een kast met 4 rollen, waar zowel in het basisspel als het topspel op gespeeld wordt. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai, kriskras op alle 4 de rollen. Gewonnen credits kunnen verdubbeld worden in het Gamble spel, tot een maximum van 200 credits.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai, kriskras op alle 4 de rollen. Elke inzet heeft zijn eigen wintabel, die wordt weergegeven boven de rollen. Er is een bonusfeature van 5 gratis spins, die geactiveerd wordt als je een winnende combinatie met een speciaal ster symbool krijgt. De winst in deze bonusfeature wordt verdubbeld. De Collect knop verplaatst credits terug naar het basisspel. Met de Choose Bet knop kun je switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden.
 
Merry tortuga

Merry tortuga is een kast met een set van 4 rollen, waar zowel het basisspel als het topspel op gespeeld worden. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai op 3 rollen en 1 winlijn. Merry tortuga symbolen zijn speciaal, 3 van deze symbolen in beeld op de rollen geven een mystery prijs van 8 tot 200 credits. Gewonnen credits kunnen worden gegokt (dubbel of niets) door op de Gamble knop te drukken. Ze kunnen worden geïnd via de Collect knop, of naar het bovenspel verplaatst worden met de Start/Save knop.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen, Bet 10 en Bet20 op 4 rollen, waarbij bij Bet20 ook wincombinaties mogelijk zijn op rol 1, 3 en 4 of rol 1, 2 en 4. Alle symbolen tellen kris-kras. 3 Merry tortuga symbolen in beeld geven een aantal free spins. Elk Merry tortuga symbool in beeld tijdens de free spins geeft een mystery prijs van 5 tot 200 credits.

 
Bonus billionaire

Bonus billionaire is een kast met 4 rollen, waarop zowel in het basisspel als het topspel gespeeld wordt. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit op 1 winlijn. Gewonnen prijzen kunnen worden verdubbeld in het Head-Tail spel, of direct worden gend met de Collect/Reset knop, of naar het topspel verplaatst worden met de Start knop. Met de Choose Bet knop kun je wisselen tussen de verschillende inzetmogelijkheden.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 20 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen. Bet20 wordt gespeeld op 4 rollen en 5 winlijnen, waarbij het BAR symbool telt als elk ander symbool. Met de Collect/Reset knop verplaats je credits van de Clubmeter terug naar het basisspel.
 
Gold of the Incas

Gold of the Incas is een kast met een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn met 1 credit per draai. Gewonnen credits kunnen worden gend met de Collect/Reset knop of kunnen naar het topspel worden verplaatst door op de Start/Save knop te drukken. Een dollarsymbool op de winlijn geeft 2 punten, 2 dollarsymbolen op de winlijn geven 5 punten. Met de Choose Bet knop kun je wisselen tussen de verschillende inzetmogelijkheden.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per draai, kriskras op 3 rollen. Bij Bet5 geven 2 dollarsymbolen op de rollen een mystery prijs van 10-200 credits, bij Bet10 geven 2 dollarsymbolen op de rollen een mystery prijs van 20-200 credits. Met de knop Collect/Reset verplaats je de credits van het topspel, per winbank, weer terug naar het basisspel.
 
Beach bucks

Beach bucks is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld in het Head-Tail spel. Strandbal symbolen geven een mystery prijs: op rol 1 en 2 tussen de 2 en 100 credits, en strandbal symbolen op alle 3 de rollen geven een prijs tussen de 8 en 200 credits. Met de Choose Bet knop kun je wisselen tussen de verschillende inzetmogelijkheden.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 4, 8 12 of 16 credits per draai op 3 rollen. Vanaf Bet8 komen er nudges in het spel, wat inhoudt dat de rollen een slag naar boven gedraaid kunnen worden als dit leidt tot een winnende combinatie. Bet8 geeft op elke rol 1 nudge, Bet12 geeft op elke rol 2 nudges, en Bet16 geeft op elke rol 3 nudges.
 
Mummy treasures

Mummy treasures is een kast met 4 rollen die zowel in het basisspel als het topspel gebruikt worden. Het basisspel kan gespeeld worden met een inzet van 1 credit per draai op 3 rollen, of met een inzet van 2 credits per draai op 4 rollen.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen, Bet10 op 4 rollen en 10 winlijnen. 3 blauwe vakken op een winlijn activeren de blauwe uitbetalingstabel, 3 rode vakken op een winlijn activeren de rode uitbetalingstabel, en 3 gouden vakken activeren het bonusspel: de disk draait bij de volgende inzet en geeft n of meerdere bonusprijzen.
 
Walhalla

Walhalla is een kast met een set van 4 rollen, waarop zowel in het basisspel als het topspel gespeeld wordt. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 2 winlijnen, namelijk de middelste rij op rol 1, 2 en 3 en de middelste rij op rol 4, 3 en 2. Gewonnen credits kunnen worden gend met de Collect/Reset knop, kunnen worden verdubbeld in het Head-Tail spel, of kunnen naar het topspel verplaatst worden door de Start/Save knop.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen, Bet10 wordt gespeeld op 4 rollen. Sommige symbolen geven een prijs wanneer zij kris-kras op de rollen verschijnen, andere symbolen dienen op de winlijn te vallen om een prijs te winnen. In de wintabel rechtsboven zie je bij welke symbolen dit van toepassing is.
 
Wild rush

Wild rush is een kast met een basisspel en een topspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn.

Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld in het Head-Tail spel. Met de knop Start verplaats je de gewonnen credits naar het topspel. Je kunt tussen de verschillende inzetmogelijkheden switchen door op de Choose Bet knop te drukken. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per draai en wordt gespeeld op 5 winlijnen.

Bij Bet5 zijn de Ster subsymbolen op de middelste rollen Wild, wat inhoudt dat deze gelden als elk ander symbool indien dit tot een winnende combinatie leidt. Bij Bet10 zijn de Ster subsymbolen op alle 3 de rollen Wild. Bij drie Wild rush symbolen op de rollen start het bonusspel: de rollen draaien en er valt een prijs. Een druk op de Startknop bepaalt of er nog een bonusronde gespeeld wordt.
 
Deep space

Deep space is een kast met 4 rollen, waarop je zowel in het basisspel als in het topspel speelt. Het basisspel wordt gespeeld op 4 rollen met 1 credit per draai op de middelste winlijn.

Je kunt al prijzen winnen bij 2 gelijke symbolen op de winlijn. Het topspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. 3 raketsymbolen op een winlijn geven een mystery prijs tussen de 20 en 200 credits. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen. Bet10 wordt gespeeld op 4 rollen, wat het aantal winlijnen verdubbelt. Bet20 tenslotte wordt gespeeld op 4 rollen, waarbij ook prijzen vallen op combinaties op rol 1, 3 en 4 en rol 1, 2 en 4.

Met de Collect knop haal je de credits van het bovenspel weer terug naar het basisspel.
 
Haunted house

Haunted house is een kast met 2 sets van 4 rollen. Op de onderste rollen kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 4 winlijnen, Bet10 op 8 winlijnen en Bet20 wordt gespeeld op 16 winlijnen.

Gewonnen credits worden automatisch naar de Topmeter verplaatst. Op de bovenste rollen kan gespeeld worden met een inzet van 40 credits op 32 winlijnen. Dit houdt in dat je dan op alle rollen speelt, de bovenste en de onderste tegelijk. Je kunt switchen tussen de verschillende inzetmogelijkheden door op de bijbehorende Startknop te klikken. Hiermee selecteer je de inzet. Bij een volgende klik op dezelfde knop wordt je inzet geplaatst en gaan de rollen draaien.

Met de Collect knop verplaats je credits van boven weer terug naar beneden.

contact